De Nieuwe Yogaschool

  • 5 Stars.

De Nieuwe Yogaschool

Omschrijving van yogaschool:

"De yogales begint pas echt op het moment dat je van de mat afstapt"

Ons prachtige monumentale pand in het hart van de Jordaan, welke ooit dienst deed als school, heeft zijn bestemming terug gevonden: “De Nieuwe Yogaschool” te bezoeken via www.denieuweyogaschool.nl.

Binnen de muren van de school worden op professionele en integere wijze yoga en meditatie beoefend om mensen vervolgens te stimuleren van de mat af te komen en het geleerde in de praktijk te brengen.

Naast een rijk en gevarieerd aanbod van yogalessen door professionele leraren biedt de Nieuwe Yogaschool tal van trainingen, workshops, lezingen over tal van onderwerpen zoals spiritualiteit, gezondheid, voeding, mindfulness, massage en pilates met als gemene deler bewustwording.

De filosofie van De Nieuwe Yogaschool heeft zich vertaald in vier pilaren waar het centrum op rust:

Verbinding
Een yogales biedt kansen om verbinding aan te gaan met jezelf. De school creëert de mogelijkheden om jou met anderen te verbinden.

Ruimte
Op de yogamat of een meditatiekussen leer je grenzen te voelen om ze vervolgens met wilskracht en zelfcompassie te verleggen. Je ervaart zowel fysiek als mentaal ruimte om deze ruimte vervolgens te leren in te nemen in het leven van alledag. Iedereen krijgt de kans de prachtige, verruimende ruimtes in de school te ervaren.

Inspiratie
Inspiratie kan betekenen dat je iets van een ander in jezelf herkent. De school wil niets liever dan inspireren. Onze leraren willen op vakkundige en gepassioneerde wijze graag hun kennis en expertise met je delen. Graag moedigen we je aan je licht voluit te laten schijnen, om daarmee anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Potentieel
De school creëert de veiligheid en biedt jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Zo kun jij ervaren hoe sterk je bent, in je kracht te staan, en hiervanuit te leven. Om uit te groeien tot de beste versie van jezelf.

Website:

Bekijk de website van deze yogaschool in Amsterdam voor meer informatie.

Adres van yogaschool: Laurierstraat 109
1016PL
Amsterdam Centrum, 1016PL
Amsterdam Centrum yoga
Yogalesrooster: Dagdeel van Yogales: Maandagochtend
Maandagmiddag
Maandagavond
Dinsdagochtend
Dinsdagmiddag
Dinsdagavond
Woensdagochtend
Woensdagmiddag
Woensdagavond
Donderdagochtend
Donderdagmiddag
Donderdagavond
Vrijdagochtend
Vrijdagmiddag
Vrijdagavond
Zaterdagochtend
Zaterdagmiddag
Zaterdagavond
Zondagochtend
Zondagmiddag
Zondagavond
Bekijk op plattegrond: