Karishma Yoga

  • 5 Stars.

Karishma Yoga

Omschrijving van yogaschool:

Volg mij nu ook op facebook Karishma Yoga

Introductie

Mijn naam is Reena Thakoer – Oedayrajsingh Varma en ik beoefen al ruim 15 jaar verschillende vormen van yoga.

Ik heb jarenlang gewerkt als Accountant en daar heb ik ervaren hoe druk het leven kan zijn. Veel zitten, achter de pc werken, RSI klachten, deadlines, stress omtrent balans tussen gezin en werk.

Toen ik met Yoga was begonnen verdwenen al deze problemen als sneeuw voor de zon. Yoga maakt je gelukkig, vitaal en brengt rust in je leven. Mijn passie is yoga en ik wil graag anderen mensen laten ervaren wat de positieve aspecten van yoga zijn.

Yoga Diploma overzicht

-Internationale Yogaschool Evolation Yoga.  Hier ben ik gediplomeerd in het geven van hot yoga in een ruimte van 40 graden.

- Internationale Yogaschool Rainbow Kids Yoga. Hier ben ik gediplomeerd als kinderyogadocent. 

- Mindfulness opleiding.

Hoe ziet de Yogales eruit

Yoga wordt gegeven in een sfeervolle yogastudio aan huis. Een eengezinswoning waarvan de begane grond vrij is voor yoga. Er is vloerverwarming aanwezig als het koud is buiten is de vloer heerlijk warm.

Maximaal 7 personen (women only) per les waardoor er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht. Priveles is ook mogelijk.

Les bestaat oa uit houdingen die voorkomen in de Hot Yoga omdat dit mijn background is. Je kunt het vergeljken met een Bikram Yoga maar de ruimte is niet 40 graden maar normale kamertemperatuur. Je hebt dus wel de voordelen van de Bikram succesformule. Dus als je niet tegen de hitte kan is dit de perfecte les voor jou.

Maar er komen ook veel andere houdingen voor uit de Hatha en Ashtanga Yoga. Elke les doen we ook apart Pranayama (ademhalingsoefeningen). De les word gestart en geeindigd met een Meditatie en/of Visualisatie.  De hele les door komen ook elementen van Mindfulness terug. Dit laatste is tegenwoordig heel populair en werkt ook echt stressreducerend.

Er bestaan zoveel houdingen daarom is de les gevarieerd en geen les is identiek

Overige info

Ik schenk ook aandacht in mijn lessen aan de yogafilosofie en chakra's. Ik heb uitgebreide kennis over de verschillende hindoegeschriften zoals o.a. de Bhagavad Gita en de Mahabharat die de grondslag vormen van Yoga. Op verzoek kan ik hier ook meer over uitleggen.

Prijs & Tijden

Les duurt 1 uur. Lessen zijn 7 dagen per week.Vaste tijden 10.00, 18.00 & 19.00. 

Voor de exacte planning graag contact met mij opnemen.

Mocht je op een andere tijd willen kan dat ik ben zeer flexibel.

10 EUR voor groepsles. 25 EUR Priveles.

Kortom

Ben je op zoek naar meer rust in je hoofd, een soepel en gezond lichaam, diepe ontspanning en positieve energie, meld je dan nu aan voor een les.

Neem Yoga niet te serieus want het is gewoon leuk om te doen.

Adres van yogaschool: Emanzana 54
Amsterdam Zuidoost, 1103AV
Amsterdam Zuidoost yoga
Telefoonnummer: 0624261759
Yogalesrooster: Dagdeel van Yogales: Maandagmiddag
Maandagavond
Dinsdagochtend
Dinsdagmiddag
Dinsdagavond
Woensdagochtend
Woensdagmiddag
Woensdagavond
Donderdagochtend
Donderdagmiddag
Donderdagavond
Vrijdagochtend
Vrijdagmiddag
Vrijdagavond
Andere yogascholen: * Power yoga Amsterdam
* Prive yogales