Karishma Yoga Reviews

Note: Login to add comments and leave review helpfulness feedback.

5 Ster: (5)
4 Ster: (0)
3 Ster: (0)
2 Ster: (0)
1 Ster: (0)
Average Customer Review
  • 5

Review:

Reena geeft heel fijn les. Ze houdt altijd rekening met wie er meedoet in de les en elke les is weer anders. Ik vind het vooral heel fijn dat zij alles duidelijk uitlegt en extra toelichting geeft bij de oefeningen en houdingen. Daarnaast een goede prijs, zodat iedereen mee kan doen.

Posted by: Anne     Dated: 14-07-2017
Review:

Het is heel fijn om de dag (of avond) te beginnen met een yogalesje van Reena. De afwisseling in de les in ontspannende, Mindfull en ademhalingsoefeningen met oefeningen die iets intensiever zijn is heel prettig. Ik kom er altijd heel ontspannen vandaan met een lading nieuwe energie! Ook handig dat je zo op ieder moment kunt instappen en iedere week kunt bepalen welke dag je het best uitkomt.

Posted by: Sanne     Dated: 07-07-2017
  • 5
Top
Review:

Ik ben vaste deelneemster bij Karishma yoga en het is echt een aanrader.Het reduceert stress, je voelt je herboren na zo een les. En als het aan mij ligt ga ik zo vaak dat ik kan.

Ik zou zeggen probeer het zelf een Reena is een hele lieve vrouw die bij iedere oefening ook duidelijke uitleg geeft voor welke lichaamsonderdeel de oefening goed is.

So let's do yoga!

Posted by: Ratna     Dated: 23-06-2017
Review:

Reena geeft op een leuke manier les, tempo van de les is aangenaam en houdingen worden goed door haar uitgelegd en zei verteld er altijd bij waarvoor de houding goed is. Het is een aanrader.

Posted by: Boon     Dated: 15-04-2017
Review:

Heerlijke les. Duidelijke uitleg. Serene sfeer. Goede correcties.
Vele mogelijkheden qua uurrooster.
Kortom een aanrader.
Els

Posted by: leporello     Dated: 10-04-2017
<< < [1] > >>