Loves Energy - Chakra Yoga in Amsterdam Zuid

  • 0 Stars.

Loves Energy - Chakra Yoga in Amsterdam Zuid

Omschrijving van yogaschool:

Hier vind je informatie over het begeleidingsaanbod van lovesenergy. Door middel van yoga en coaching helpt lovesenergy je meer in contact te komen met jezelf en meer balans in je leven te brengen, hoe je leven er op dit moment ook uitziet. Als je niet in staat bent om af te spreken, dan is online coaching misschien iets voor jou. Voor mensen die al gezegend zijn met balans biedt lovesenergy coaching voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele verdieping. Ook vind je nu onder 'Inspiratie' drie lessen van de gratis online training van lovesenergy: 'Begin waar je bent', voor mensen die bewuster willen leven.

Yoga betekent samenbrengen of verbinden in het Sanskrit. Yogahoudingen helpen iemand om lichaam, geest en ziel samen te brengen, yoga is meditatie in beweging. Yoga vergroot je lichaamsbewustzijn ter verhoging van je balans, gezondheid en persoonlijke kracht. En het brengt de geest en het lichaam tot rust.

Chakra yoga heeft de focus op energie en de interactie tussen lichaam en geest met behulp van het chakrasysteem. De houdingen en visualisaties onder begeleiding leren je goed luisteren naar je lichaam en de signalen die je krijgt serieus te nemen.

De 7 hoofdchakra's in het lichaam maken elk voor zich en in samenwerking met elkaar deel uit van je energiemanagement. Door middel van deze vorm van yoga kun je de zeven chakra's in je lichaam leren gewaarworden en leren onderscheiden. Dit kan een zeer nuttig hulpmiddel zijn om jezelf te leren helen, je gedrag te leren begrijpen en transformeren.

Wanneer sommige chakra's geblokkeerd zijn raak je uit balans. Chakra yoga laat je bewust worden van de blokkades in je chakra's en helpt je ze op te lossen. Hierdoor kom je meer in balans en is het gemakkelijker om in je kern te (blijven) staan. Bewustzijn van wat de blokkade heeft veroorzaakt helpt een herhaling van de blokkade voorkomen.

Website:

Bekijk de website van deze yogaschool in Amsterdam voor meer informatie.

 

 

 

Adres van yogaschool: Willem Passtoorsstraat 30-c
Amsterdam Oud-Zuid yoga
Amsterdam Zuid yoga
Telefoonnummer: 06 10448125
Yogalesrooster: Dagdeel van Yogales: Woensdagochtend
Bekijk op plattegrond:
Andere yogascholen: * Hatha yoga Amsterdam » Chakra Yoga