Over Yoga Guru - het overzicht van yoga in Amsterdam

Yoga Guru helpt je bij het vinden van jouw ideale yoga school in Amsterdam!

Je kunt zoeken op yogastijl & stadsdeel. Het is ook mogelijk om reviews te bekijken of zelf te plaatsen bij een pagina van een yoga school op deze website.
 

Review plaatsen van je favoriete yoga school

Om een review te kunnen schrijven over een yoga school moet je even een account aanmaken. Als je dit gedaan hebt kun je inloggen en naar de pagina gaan van jouw yogaschool.

Klik vervolgens aan de rechterkant van deze pagina op 'Schrijf een review'. Je review wordt vervolgens automatisch zichtbaar onder 'Reviews'. Staat jouw favoriete yoga school er nog niet bij? Laat het ons weten via het contactformulier, namasté!
 

yoga school aanmelden

Dit zijn de mogelijkheden voor een eigen pagina met een link naar jouw website:

  • Top Yoga plaatsing - € 10,- per maand - hiermee staat je yoga school bovenaan de zoekresultaten van jouw yogastijl(en) en stadsdeel. Kosten: € 10,- per maand. Deze plaatsing is af te sluiten voor een minimum periode van 6 maanden. Een link terug is niet verplicht.


Extra adverteren op Yoga-guru.nl

We bieden verschillende mogelijkheden om extra op te vallen op Yogaschool-in-Amsterdam.nl.

  • Yoga Advertentie: handig voor een speciaal yoga evenement of extra aandacht. Kosten: € 30,- per maand. De advertentie verschijnt in het blok 'Yoga Advertenties'. Bekijk hier een voorbeeld.
     
  • Aanbevolen Yogascholen:  hier verschijnt een directe link naar jouw website. Kosten: € 30,- per maand.

Adverteren?

De Basis plaatsing en Top Yoga plaatsing kun je zelf aanmelden. Voor de Yoga Advertentie en een plek in Aanbevolen Yogascholen kun je ons mailen via info@yogaschool-in-amsterdam.nl.