Yoga Amsterdam Noord Reviews

Note: Login to add comments and leave review helpfulness feedback.

5 Ster: (2)
4 Ster: (1)
3 Ster: (0)
2 Ster: (0)
1 Ster: (0)
Average Customer Review
  • 4.66666666667

  • 4
YOGA
Review:

Ik volg inmiddels al bijna 7 jaar Yoga bij Yoga Amsterdam Noord. Het zijn fijne, prettige yogalessen, die mij tot mezelf laten komen vooral na een drukke werkdag, dan is het weer heerlijk thuiskomen in deze yoga les. Ook is er altijd een luisterend oor bij eventuele fysieke klachten en meestal ook een tip of oplossing. Bovendien zijn het zeer betaalbare lessen en 1 1/2 uur lang wat ik persoonlijk heel belangrijk vind met een yogales.

Posted by: lea123     Dated: 01-03-2015
Review:

Ik sla geen yogales over. Na een drukke dag op het werk is het heerlijk om tot rust te komen. Alle stress valt in korte tijd van me af. 's Avonds val ik steevast in een heerlijke diepe slaap, ook een fijne bijkomstigheid. Tanja de Ruiter is een bijzonder prettige persoonlijkheid. Had ik Tanja maar jaren eerder ontmoet.

Posted by: Anita     Dated: 05-02-2015
Review:

Ik geniet elke week van de heerlijke ontspannende yoga les van Tanja de Ruiter. Ze zorgt er voor dat ik mijn aandacht volledig op mijn lichaam kan richten o.a. door geleide meditaties in de les te integreren. Verder heeft ze een rustige en duidelijke manier van uitleggen van de oefeningen, met veel aandacht voor de ademhaling. Het resultaat is dat ik soepeler de les uitstap dan dat ik voor de les was en ook geestelijk helemaal ontspannen ben.

Posted by: daniellesoester     Dated: 04-02-2015
<< < [1] > >>