Amsterdam De Pijp yoga Ashtanga Vinyasa Amsterdam

Zoeken Ashtanga Vinyasa Amsterdam » Amsterdam Zuid yoga » Amsterdam De Pijp yoga

Ashtanga Vinyasa yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga die bestaat uit een vaste reeks oefeningen en ademhalingtechnieken bedoeld voor versterking van lichaam en geest. Het legt veel nadruk op kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen, en is daarmee meer geschikt voor mensen met yoga-ervaring. De serie oefeningen moet uitgevoerd en uit het hoofd geleerd worden via lessen van een gevorderde beoefenaar.

Door de intensieve bewegingswijze creëer je warmte waardoor je gaat transpireren en dit heeft een zuiverende werking op je organen en spieren. Gunstige effecten zijn een verbeterde conditie en doorbloeding, toename van spierkracht, verbetering van flexibiliteit en een toename van concentratie en balans. De oefeningen die vaak bij Power Yoga worden uitgevoerd vinden ook hun oorsprong uit de Ashtanga Vinyasa yogaserie. Het is een intensieve workout.

Zoek je Asthtanga Vinyasa yoga in Amsterdam? In deze stadsdelen van Amsterdam vind je de volgende Ashtanga Vinyasa yoga scholen:
Zoek binnen onderstaande yogascholen:
  • 0
  Ashtanga Vinyasa Yoga is a method that combines breathing, bandha, posture, and gaze into a purifying practice for the body, mind, and spirit.
  Address:
  Den Texstraat 46
  Amsterdam
  Amsterdam De Pijp yoga
  Amsterdam Zuid yoga
  • 0
  Yoga is Life offers you the opportunity to experience the union of mind, body and spirit. In each class we focus on relaxation, stillness of the mind and physical strength.
  Address:
  Soulful Studio - Eerste Jacob van Campenstraat 33huis
  Amsterdam De Pijp yoga
  Amsterdam Zuid yoga
Yogascholen in Amsterdam 1 - 2 van 2 << < [1] > >>