Yogabreak - unieke yogavorm ook voor bedrijven

  • 0 Stars.

Yogabreak - unieke yogavorm ook voor bedrijven

Omschrijving van yogaschool:

De lessen van Yogabreak zijn gebaseerd op Raja Yoga met invloeden uit Vinyasa, Sivananda en Ashtanga Yoga, Chakra Yoga, Tibetaanse Yoga en Ayurvedische Yoga. Iedere les is een reis naar binnen, met veel aandacht voor de ademhaling en het ontspannen in de houdingen. De les begint met een korte meditatie om de drukke geest tot rust te brengen. Daarna volgen de lichaamsoefeningen (asana's) waardoor het lichaam soepel wordt en de vitale levensenergie weer goed door het lichaam kan stromen. De les wordt van een rustig gedeelte opgebouwd naar een actief gedeelte en eindigt met een cooling down. Er wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde muziek uit alle delen van de wereld; van Tibet tot Peru en van India tot Afrika.

Geen yogales is identiek
Wekelijks staan de lessen in een bepaald thema; dit kan iets zijn uit de yoga filosofie of uit het boeddhisme, een morele houding of een fysieke uitdaging, iets uit de natuur, de 5 elementen; het kan de ademhaling zijn, soms coördinatie of juist het technisch uitvoeren van een houding. Soms is het zweten, de andere keer leid ik je naar de stilte in jezelf. Geen les is identiek. In iedere les is de juiste combinatie tussen inspanning en ontspanning te vinden. Mijn lessen zijn gevarieerd en toegankelijk. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen, tot rust en bij zichzelf komen en ik hoop wat van mijn inspiratie door te kunnen geven.

YogaBreak geeft lessen en workshops aan particulieren en bedrijven, organiseert en produceert inspirerende evenementen en werkt samen met een netwerk aan professionals op het gebied van body, mind & soul.

Website:

Bekijk de website van deze yogaschool in Amsterdam voor meer informatie.

Adres van yogaschool: Schellingwouderdijk 337
Schellingwoude (Amsterdam-Noord)

Amsterdam Noord yoga
Telefoonnummer: 06-57315471
Yogalesrooster: Dagdeel van Yogales: Maandagavond
Woensdagochtend
Donderdagavond
Bekijk op plattegrond:
Andere yogascholen: * Hatha yoga Amsterdam » Raya yoga