Yogaschool Noord – Yoga met persoonlijke aandacht

  • 0 Stars.

Yogaschool Noord – Yoga met persoonlijke aandacht

Omschrijving van yogaschool:
Yogaschool Noord: een plek in Amsterdam Noord voor yoga, massage en mindfulness. Persoonlijke aandacht, voor iedereen en op elk niveau.
 
Voel je direct thuis en welkom in onze warme en sfeervolle yogastudio in Amsterdam Noord. Yogaschool Noord biedt persoonlijke yogalessen met aandacht voor iedereen en op elk niveau. Elke les is uniek, met aandacht voor yogahoudingen (asana), ademhaling (pranayama), meditatie (dhyana), ontspanning en een maandthema uit de yogafilosofie en/of anatomie. 
 
Yogaschool Noord biedt verschillende stijlen yoga aan
 
Voor ieder wat wils: kies voor beweging en ontspanning met een Hatha flow les, voor loslaten en diepe ontspanning met Yin Yoga, voor een gezonde rug en nek met Fysio/Rug Yoga, of voor een goede basis met een Yoga Basics les. Daarnaast kan je bij Yogaschool Noord ook terecht voor Yoga Therapie, zwangerschapsyoga, voedingsadvies en massages. Ook organiseert de studio regelmatig workshops en lezingen over onderwerpen als spiritualiteit, gezondheid en voeding. 
 
Yoga voor iedereen op elk niveau
 
Na de les staat er een kop warme yogi tea voor je klaar met op z'n tijd een zelf bereide gezonde lekkernij. 
Meld je gemakkelijk aan voor de les via het MindBody reserveringssysteem via www.yogaschoolnoord.nl.

Website:

Bekijk de website van deze yogaschool in Amsterdam voor meer informatie. Hier vind je het complete lesrooster en de verschillende locaties van YogaNoord.

 

Adres van yogaschool: Nachtegaalstraat 157
(ingang via Havikslaan 22)
Amsterdam Noord, 1021 EZ
Amsterdam Noord yoga
Telefoonnummer: 0614293350
Yogalesrooster: Dagdeel van Yogales: Maandagavond
Dinsdagavond
Woensdagavond
Donderdagavond